Renovering av Toalett & WC i Uppsala

Har du ett badrum som behöver renoveras? Finns du i eller i trakterna av Uppsala? Då är vi byggföretaget som kan hjälpa dig med renoveringen. Av oss får du proffsigt utförda renoveringar med fingertoppskänsla. Vi har många års erfarenhet och många lyckade kundprojekt i bagaget i bland annat Rosendal, Höganäs, Gränby och Fålhagen. Vi hjälper dig med renoveringen från början till slut. Kontakta oss för att få en offert utan kostnad.

Renovera WC/Toalett

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar av renovering av WC & toaletter till privatpersoner, fastighetsägare & BRF:er.

Renovera Badrum

Många års erfarenhet inom renovering av badrum. Av oss får du nöjd-kund-garanti!

Renovera Våtrum

Våtrumscertifierat byggbolag med många år i branschen som är experter på renoveringar i våtrum som tvättstugor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera er Toalett eller WC i Uppsala med omnejd? Vi har bl.a. utfört renovering av toaletter i bl.a. Ekebybruk, Stenhagen & Skölsta

  Anlita en trygg och pålitlig badrumsentreprenör från Uppsala

  Av oss har du möjligheten att få badrumsrenoveringar med totalentreprenad. Det innebär i praktiken att det blir enklare för dig då vi kan ordna hela renoveringen, från start till mål, inklusive indragning av el och VVS. Projektet leds hela vägen av en projektledare som också fungerar som din kontaktperson. Hela arbetet avslutas med en noggrann kvalitetskontroll och besiktning – protokollen lämnar vi sedan över till dig, vilket kan vara bra exempelvis inför en försäljning. Här följer några av tjänsterna vi kan hjälpa dig med om vi får renovera ditt badrum:

  • Installation av vattenburen golvvärme
  • Toalettrenovering
  • Flytspackling
  • Plattsättning
  • Klinkergolv
  • Kommodskåp
  • Vägghängd toalettstol

  En kakelentreprenör som skapar estetiskt tilltalande badrum

  Känslan i ett lyxigt badrum sitter i detaljerna. Våra skickliga, certifierade och behöriga hantverkare hjälper dig att skapa badrum att trivas i. Oavsett om det handlar om enkel plattsättning med standardiserade kakelplattor om 30×30 eller 60×60 eller om mer utstuderad mosaik så levererar vi resultat som du blir nöjd med. Vi ger dig 100% nöjd kundgaranti. Faktum är att vi inte kommer se jobbet som avslutat förrän du godkänt slutresultatet.

  Badrumsrenoveringar i Uppsala med omnejd

  Vi renoverar badrum åt villaägare, privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Du kan anlita oss för renoveringsuppdrag i Uppsala och trakterna däromkring inkluderat orter som Vårdsätra, Fjärdhundra och Valsätra. Vill du ta del av vad några av våra tidigare kunder sagt om oss innan du bestämmer dig? Vi lämnar gärna ut referenser mot förfrågan.

  Renovera ditt badrum till lägre kostnad med ROT-avdraget

  Vi sätter stolthet i att erbjuda våra tjänster till så bra priser som möjligt och vi lovar att alltid ge ett konkurrenskraftigt pris. Trots det kan det förstås kosta en slant att renovera ett badrum. Du som är en privat beställare som vill att vi ska renovera badrummet i din privatägda bostad ska ha rätt att utnyttja ROT-avdraget. Den vägen kan du sänka den totala kostnaden med som mest upp till 50 000 kronor. Kontakta Skatteverket för mer information.

  Kontakta en skicklig renoveringsfirma redan idag

  Om du vill renovera ett badrum, vill ha hjälp med kakling eller något annat är det inget att vänta på. Hör av dig till oss redan idag så återkopplar vi med en kostnadsfri offert inom 48 timmar. Är du osäker på vilka material du ska använda eller hur layouten i ditt badrum ska se ut? Vi står redo att hjälpa dig vart du än befinner dig i processen. Med vårt yrkeskunnande kan vi hjälpa dig till en lösning där ytorna utnyttjas maximalt och där renoveringen sker med material som kompletterar utseendet i resten av fastigheten.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 018-777 02 74
   Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

   Vanliga frågor om renovering av badrum i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om badrumsrenoveringar.

   Hur mycket kostar det att renovera badrummet?

   Det beror förstås på många olika faktorer. Vissa badrumsrenoveringar utförs för att de helt enkelt är nödvändiga, andra för att beställaren vill ha en känsla av lyx. Oavsett vilken din målbild är lovar vi att ge dig ett konkurrenskraftigt pris som ger dig mervärde. Genom att kontakta oss och prata om din idé kan du inom 48 timmar få reda på exakt vad din badrumsrenovering skulle kosta.

   Vilka tjänster ingår i en badrumsrenovering?

   Det är helt upp till dig. Vi utför totalrenoveringar där vi tar projektet från början till slut, vi river ut det gamla badrummet och är färdiga när du fått ett helt nytt badrum. Vi utför också installationer, kakling, flytspackling och mycket annat. Stora eller små projekt spelar ingen roll, och vi kan ta oss an hela eller delar av ett större renoveringsprojekt. Av oss får du alltid en skräddarsydd lösning som anpassats till dina önskemål.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag renoverar badrummet?

   Ja, under förutsättningen att du vill att vi renoverar ett badrum i en bostad som du äger och bor i. Om du uppfyller de villkoren kan du genom att utnyttja ROT-avdraget sänka totalkostnaden för renoveringsprojektet med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30%. Det är på arbetskostnaden som du kan göra avdraget. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket i planeringsskedet för att säkerställa att de har rätt till bidraget. På offerten du får av oss finns alla utgiftsposter noggrant redovisade, inklusive arbetskostnad, så du kan enkelt se exakt hur mycket du kan spara.

   Behövs bygglov för att renovera badrummet?

   I regel inte, bygglov krävs vanligtvis endast om fastigheten ska byggas ut eller kommer ändra karaktär utvändigt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Badrumsrenovering i Uppsala för en totalrenovering av vårt tvättrum i Vaksala. Tydlig offert och de kändes seriösa efter första möte. Proffsiga och väldigt trevliga killar som kom ut på plats. De städade även efter sig vilket vi uppskattade!

   Tom, Vaksala

   Vi anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en större ombyggnation av vårt badrum till villan. Arbetet påbörjades och avslutades som bestämt. Väldigt nöjda med det utförda arbetet! De var även lätta att ha och göra med då de svarade på alla våra frågor!

   Cindy, Ekebybruk

   Anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en helrenovering av vår WC/Toalett i kontoret. Killarna var kunniga och väldigt hjälpsamma. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och skulle garanterat anlita dem igen i framtiden. Vi rekommenderar dem jättegärna!

   Björn, Eriksberg

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Totalrenovering Badrum. Tunaberg

   Komplett totalrenovering med av badrum med dusch till lägenhetsägare i Tunaberg, Uppsala.

   Nybyggd Tvättstuga Villa. Norby

   Ombyggnation av entre till tvättstuga till villaägare i Norby, Uppsala.

   Renoverad WC Fastighet. Vaksala

   Renoverad toalett/WC med dusch & golvvärme till fastighetsägare i Vaksala i Uppsala.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 018-777 02 74
    Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

    Offert? Klicka här