Kontakta oss för Renovering av Badrum i Uppsala

Är ni i behov av en badrumsrenovering i Uppland med omnejd? Vi har renoverat lyxiga badrum, WC, toaletter, tvättrum och tvättstugor i orter som Storvreta, Knivsta och Enköping. Förutom att bygga om, kakla, måla och utföra andra typiska renoveringstjänster kan vi också hjälpa dig med installation och anpassning av vitvaror och liknande. När du anlitar oss kan du räkna med att få en skräddarsydd lösning som passar just er bostad. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Badrumsrenovering

Våra erfarna snickare, plattsättare och VVS-montörer har alla flera års erfarenhet inom badrumsrenoveringar!

Renovera Toalett/WC

Våra skickliga, certifierade och behöriga hantverkare hjälper dig att skapa en toalett/WC att trivas i.

Renovera Tvättstuga

Över åren har vi hjälpt över 100+ bostadsrättsföreningar & fastighetsägare med tvättstugerenoveringar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Frågor eller funderingar kring renovering av badrum? Vi väntar på ditt samtal

  Vårt fokus ligger på att genomdriva projekt på ett så effektivt sätt som möjligt, detta därför att det blir det mest kostnadseffektiva för dig. Alla våra projekt leds centralt av en projektledare som styr alla yrkesgrupper hela vägen genom arbetsprocessen. Det säkerställer att personal med rätt kompetens alltid finns på plats för rätt arbetsmoment. Det låter oss också avsluta alla projekt inom tidsplan och budget.

  Anlita en trygg och pålitlig badrumsentreprenör från Uppsala Badrumsrenovering enligt dina önskemål - Hör av dig idag för ett gratis prisförslag!

  Vi utför badrumsrenoveringar av hög kvalitet i hela Uppsalatrakten

  Som väletablerad byggentreprenör har vi hjälpt många nöjda kunder få sina drömbadrum, hjälpt bostadsrättsföreningar med tvättstugerenoveringar och mycket annat. Nöjda tidigare kunder till oss hittar du i bland annat Svartebäcken, Salabacke, Luthagen och Kapellgärdet. Om du vill ta del av vad våra tidigare kunder sagt om oss innan du bestämmer dig så lämnar vi gärna ut referenser mot förfrågan.

  Våra kundgrupper

  Om du har ett badrum, en tvättstuga eller något annat våtrum som behöver renoveras så är du en av våra potentiella kunder. Till våra kundgrupper räknar vi privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsutvecklare och företagskunder.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 018-777 02 74
   Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

   Vanliga frågor om renovering av badrum i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om badrumsrenoveringar.

   Hur mycket kostar det att renovera badrummet?

   Det beror förstås på många olika faktorer. Vissa badrumsrenoveringar utförs för att de helt enkelt är nödvändiga, andra för att beställaren vill ha en känsla av lyx. Oavsett vilken din målbild är lovar vi att ge dig ett konkurrenskraftigt pris som ger dig mervärde. Genom att kontakta oss och prata om din idé kan du inom 48 timmar få reda på exakt vad din badrumsrenovering skulle kosta.

   Vilka tjänster ingår i en badrumsrenovering?

   Det är helt upp till dig. Vi utför totalrenoveringar där vi tar projektet från början till slut, vi river ut det gamla badrummet och är färdiga när du fått ett helt nytt badrum. Vi utför också installationer, kakling, flytspackling och mycket annat. Stora eller små projekt spelar ingen roll, och vi kan ta oss an hela eller delar av ett större renoveringsprojekt. Av oss får du alltid en skräddarsydd lösning som anpassats till dina önskemål.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag renoverar badrummet?

   Ja, under förutsättningen att du vill att vi renoverar ett badrum i en bostad som du äger och bor i. Om du uppfyller de villkoren kan du genom att utnyttja ROT-avdraget sänka totalkostnaden för renoveringsprojektet med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30%. Det är på arbetskostnaden som du kan göra avdraget. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket i planeringsskedet för att säkerställa att de har rätt till bidraget. På offerten du får av oss finns alla utgiftsposter noggrant redovisade, inklusive arbetskostnad, så du kan enkelt se exakt hur mycket du kan spara.

   Behövs bygglov för att renovera badrummet?

   I regel inte, bygglov krävs vanligtvis endast om fastigheten ska byggas ut eller kommer ändra karaktär utvändigt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Badrumsrenovering i Uppsala för en totalrenovering av vårt tvättrum i Vaksala. Tydlig offert och de kändes seriösa efter första möte. Proffsiga och väldigt trevliga killar som kom ut på plats. De städade även efter sig vilket vi uppskattade!

   Tom, Vaksala

   Vi anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en större ombyggnation av vårt badrum till villan. Arbetet påbörjades och avslutades som bestämt. Väldigt nöjda med det utförda arbetet! De var även lätta att ha och göra med då de svarade på alla våra frågor!

   Cindy, Ekebybruk

   Anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en helrenovering av vår WC/Toalett i kontoret. Killarna var kunniga och väldigt hjälpsamma. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och skulle garanterat anlita dem igen i framtiden. Vi rekommenderar dem jättegärna!

   Björn, Eriksberg

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Totalrenovering Badrum. Tunaberg

   Komplett totalrenovering med av badrum med dusch till lägenhetsägare i Tunaberg, Uppsala.

   Nybyggd Tvättstuga Villa. Norby

   Ombyggnation av entre till tvättstuga till villaägare i Norby, Uppsala.

   Renoverad WC Fastighet. Vaksala

   Renoverad toalett/WC med dusch & golvvärme till fastighetsägare i Vaksala i Uppsala.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 018-777 02 74
    Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

    Offert? Klicka här