Renovera Badrum i Uppsala

Du har hittat till en erfaren och välrenommerad renoveringsfirma som kan hjälpa dig med allt inom badrumsrenoveringar. Vi renoverar badrum i hela Uppsala med omnejd. Bl.a Tierp, Eriksberg, Vaksala, Knivsta, Tunaberg, Malma & m.m. Eftersom badrummet är ett av de rum som utsätts för hårdast påfrestningar är det också ett av de som är tuffast att renovera. Med våra hantverkare vid rodret garanterar vi att du kommer få ett badrum som håller för lång tid framöver. Kontakta oss för en fri offert idag!

Badrumsrenovering

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar vid renovering av badrum till privatkunder, fastighetsägare & BRF:er.

Renovera WC/Toalett

Många års erfarenhet inom renovering av WC & toaletter. Vi erbjuder nöjd-kund-garanti!

Renovera Tvättstuga

Vi är en firma som utför allt inom tvättstugerenoveringar. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera ert Badrum i Uppsala med omnejd? Vi har utfört renovering av badrum i bl.a. Tierp, Eriksberg, Vaksala, Knivsta, Tunaberg, Malma

  Hur ser ditt drömbadrum ut?

  Vårt duktiga team av hantverkare är redo att ta vid vart som helst i arbetet med en badrumsrenovering. För din enkelhets skull kan vi även erbjuda totalentreprenad för badrumsrenoveringar. Vi genomför då hela projektet från start till mål utan att du behöver anlita några andra underleverantörer.

  Våra kundgrupper – alla med ett badrum som har renoveringsbehov

  Vi tar uppdrag från alla typer av kunder: privata, företag, BRF:er m.fl. Vi har genom åren utfört ett antal hyresgästanpassningar och har stor vana av att genomdriva även stora projekt. I oss har du en expert på att skapa trivsamma badrumsmiljöer.

  Vi tar din badrumsrenovering från start till mål

  Vad vill du ha hjälp med? Det spelar ingen roll om det handlar om ett litet eller stort projekt, vi tar oss an alla uppdrag med precision och noggrannhet. Vårt företag har självfallet våtrumscertifikat och vi använder enbart byggmaterial från välkända och kvalitetssäkrade leverantörer.

  • Kakling
  • Plattsättning
  • Installation av golvvärme
  • Flytspackling
  • Installation av dusch och kommodskåp
  • Byggnation av bastu

  Sänk kostnaden för badrumsrenoveringen med upp till 50 000 kronor

  Känner du till att du kan använda ROT-avdraget för att sänka priset för din badrumsrenovering hemma? Du kan som mest sänka totalkostnaden med 30 procent eller 50 000 kronor. För att vara på den säkra sidan är det bäst att du hör av dig till Skatteverket inför renoveringen för att kontrollera att du verkligen har rätt till avdraget.

  Hör av dig till oss för din badrumsrenovering

  Vill du ha hjälp att renovera badrum någonstans i Stockholmstrakten? Vi renoverar i bland annat Ekeby, Eriksberg, Malma & Vaksala. Kontakta oss med en förfrågan så återkommer vi till dig så snart som möjligt med ett gratis kostnadsförslag. Vid mer omfattande renoveringar gör vi gärna ett inledande hembesök för att få en tydlig uppfattning om vad jobbet kräver, innan vi ger dig en offert. Självklart är offerten kostnadsfri även i det fallet.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 018-777 02 74
   Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

   Vanliga frågor om renovering av badrum i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om badrumsrenoveringar.

   Hur mycket kostar det att renovera badrummet?

   Det beror förstås på många olika faktorer. Vissa badrumsrenoveringar utförs för att de helt enkelt är nödvändiga, andra för att beställaren vill ha en känsla av lyx. Oavsett vilken din målbild är lovar vi att ge dig ett konkurrenskraftigt pris som ger dig mervärde. Genom att kontakta oss och prata om din idé kan du inom 48 timmar få reda på exakt vad din badrumsrenovering skulle kosta.

   Vilka tjänster ingår i en badrumsrenovering?

   Det är helt upp till dig. Vi utför totalrenoveringar där vi tar projektet från början till slut, vi river ut det gamla badrummet och är färdiga när du fått ett helt nytt badrum. Vi utför också installationer, kakling, flytspackling och mycket annat. Stora eller små projekt spelar ingen roll, och vi kan ta oss an hela eller delar av ett större renoveringsprojekt. Av oss får du alltid en skräddarsydd lösning som anpassats till dina önskemål.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag renoverar badrummet?

   Ja, under förutsättningen att du vill att vi renoverar ett badrum i en bostad som du äger och bor i. Om du uppfyller de villkoren kan du genom att utnyttja ROT-avdraget sänka totalkostnaden för renoveringsprojektet med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30%. Det är på arbetskostnaden som du kan göra avdraget. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket i planeringsskedet för att säkerställa att de har rätt till bidraget. På offerten du får av oss finns alla utgiftsposter noggrant redovisade, inklusive arbetskostnad, så du kan enkelt se exakt hur mycket du kan spara.

   Behövs bygglov för att renovera badrummet?

   I regel inte, bygglov krävs vanligtvis endast om fastigheten ska byggas ut eller kommer ändra karaktär utvändigt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Badrumsrenovering i Uppsala för en totalrenovering av vårt tvättrum i Vaksala. Tydlig offert och de kändes seriösa efter första möte. Proffsiga och väldigt trevliga killar som kom ut på plats. De städade även efter sig vilket vi uppskattade!

   Tom, Vaksala

   Vi anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en större ombyggnation av vårt badrum till villan. Arbetet påbörjades och avslutades som bestämt. Väldigt nöjda med det utförda arbetet! De var även lätta att ha och göra med då de svarade på alla våra frågor!

   Cindy, Ekebybruk

   Anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en helrenovering av vår WC/Toalett i kontoret. Killarna var kunniga och väldigt hjälpsamma. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och skulle garanterat anlita dem igen i framtiden. Vi rekommenderar dem jättegärna!

   Björn, Eriksberg

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Totalrenovering Badrum. Tunaberg

   Komplett totalrenovering med av badrum med dusch till lägenhetsägare i Tunaberg, Uppsala.

   Nybyggd Tvättstuga Villa. Norby

   Ombyggnation av entre till tvättstuga till villaägare i Norby, Uppsala.

   Renoverad WC Fastighet. Vaksala

   Renoverad toalett/WC med dusch & golvvärme till fastighetsägare i Vaksala i Uppsala.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 018-777 02 74
    Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

    Offert? Klicka här