Renovering av Tvättstuga i Uppsala

Funderar du på, eller planerar att, renovera tvättstugan? Då kan vi hjälpa dig. Vi är ett våtrumscertifierat byggbolag med många år i branschen som är experter på renoveringar i våtrum som tvättstugor och badrum. Vi utgår från Uppsala men hjälper kunder i hela omnejden inklusive orter som Höganäs, Lillsidan, Sommarro och Kungsängen. Av oss får du nöjd kundgaranti och vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för din tvättstuga.

Tvättstugerenovering

Vi har hjälpt kunder i och runt Uppsala med att renovera tvättstugor under många år.

Renovera Tvättrum

Vi ordnar hela renoveringen, från start till mål, inklusive indragning av el och VVS.

Renovera Våtrum

Vi är ett våtrumscertifierat VVS-företag som kan hjälpa er med allt inom våtrum. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera er Tvättstuga till BRF:en eller fastigheten i Uppsala? Vi har bl.a. utfört renovering av tvättstugor i Tunaberg, Bergsbrunna & Vaksala

  En trygg och säker byggentreprenör för din tvättstugerenovering

  När du anlitar oss får du hjälp av en branschansluten byggfirma som endast använder material och utrustning som godkänts för användning i våtrum. Vi följer Boverkets byggregler och rekommendationer för våtrum.

  Här följer några av tjänsterna vi kan erbjuda när det gäller renovering av tvättstuga:

  • Kakling
  • Tätskikt
  • Fuktspärrar
  • Installation av vattenburen golvvärme
  • VVS och rörledningar
  • Ytskiktsrenovering

  Skräddarsydda lösningar för dina tvättstugebehov

  Vi har stor vana och rutin för hur man skapar en tvättstuga som är praktisk och kanske till och med trevlig att spendera tid i. Du kanske vet precis hur du vill ha det, men om du inte gör det så hjälper vi dig att hitta en lösning som optimerar användningen av rummets ytor. Vi ser till att du får bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt, förstås, plats för vitvaror som tvättmaskin, torktumlare och så vidare.

  Vi skyddar tvättstugan mot fuktskador

  Att utföra renoveringar i våtrum är bland de mest utmanande renoveringsprojekten. Vi lägger särskild vikt kvalitetsmässigt vid att skapa inomhusmiljöer som är fuktbeständiga. Detta gör vi bland annat genom att fuktspärra rummen och i vissa fall använda vattenavvisande väggbeklädnad. Vi avslutar alla våra uppdrag med en noggrann kvalitetskontroll vilket mynnar ut i ett kvalitetsintyg som du får ta del av. Kvalitetsintyget kan därefter vara bra att visa upp exempelvis vid en försäljning.

  Du kan anlita oss för renoveringar i hela Uppsalaregionen

  Vi har hjälpt kunder i och runt Uppsala med att renovera tvättstugor och badrum under många år. Du kan anlita oss för renoveringar i orter som exempelvis Nyby, Stabby och Lindbacken. Till våra kundgrupper räknar vi privatpersoner, villaägare, BRF:er och fastighetsutvecklare. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert och gratis hembesök

  Har du frågor eller funderingar om att renovera tvättstugan? Kanske vill du ha hjälp med vilka material och så vidare som är bäst? Vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök för att planera hur tvättstugans ytor kan användas på bästa sätt. Av oss får du en offert helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting. Välkommen!

  Kan du använda ROT-avdraget för att renovera tvättstugan?

  Om du har rätt att utnyttja ROT-avdraget så kan du sänka totalkostnaden för vårt arbete med upp till 30%. Det mest grundläggande villkoret du ska uppfylla för att få göra det är att du vill att vi ska renovera tvättstugan i din privatägda bostad. Vårt tips är att du redan i planeringsskedet kontaktar Skatteverket för att säkerställa att du har rätt till avdraget.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 018-777 02 74
   Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

   Vanliga frågor om renovering av badrum i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om badrumsrenoveringar.

   Hur mycket kostar det att renovera badrummet?

   Det beror förstås på många olika faktorer. Vissa badrumsrenoveringar utförs för att de helt enkelt är nödvändiga, andra för att beställaren vill ha en känsla av lyx. Oavsett vilken din målbild är lovar vi att ge dig ett konkurrenskraftigt pris som ger dig mervärde. Genom att kontakta oss och prata om din idé kan du inom 48 timmar få reda på exakt vad din badrumsrenovering skulle kosta.

   Vilka tjänster ingår i en badrumsrenovering?

   Det är helt upp till dig. Vi utför totalrenoveringar där vi tar projektet från början till slut, vi river ut det gamla badrummet och är färdiga när du fått ett helt nytt badrum. Vi utför också installationer, kakling, flytspackling och mycket annat. Stora eller små projekt spelar ingen roll, och vi kan ta oss an hela eller delar av ett större renoveringsprojekt. Av oss får du alltid en skräddarsydd lösning som anpassats till dina önskemål.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag renoverar badrummet?

   Ja, under förutsättningen att du vill att vi renoverar ett badrum i en bostad som du äger och bor i. Om du uppfyller de villkoren kan du genom att utnyttja ROT-avdraget sänka totalkostnaden för renoveringsprojektet med upp till 50 000 kronor, eller upp till 30%. Det är på arbetskostnaden som du kan göra avdraget. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket i planeringsskedet för att säkerställa att de har rätt till bidraget. På offerten du får av oss finns alla utgiftsposter noggrant redovisade, inklusive arbetskostnad, så du kan enkelt se exakt hur mycket du kan spara.

   Behövs bygglov för att renovera badrummet?

   I regel inte, bygglov krävs vanligtvis endast om fastigheten ska byggas ut eller kommer ändra karaktär utvändigt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi tog oss hjälp av Badrumsrenovering i Uppsala för en totalrenovering av vårt tvättrum i Vaksala. Tydlig offert och de kändes seriösa efter första möte. Proffsiga och väldigt trevliga killar som kom ut på plats. De städade även efter sig vilket vi uppskattade!

   Tom, Vaksala

   Vi anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en större ombyggnation av vårt badrum till villan. Arbetet påbörjades och avslutades som bestämt. Väldigt nöjda med det utförda arbetet! De var även lätta att ha och göra med då de svarade på alla våra frågor!

   Cindy, Ekebybruk

   Anlitade Badrumsrenovering i Uppsala för en helrenovering av vår WC/Toalett i kontoret. Killarna var kunniga och väldigt hjälpsamma. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och skulle garanterat anlita dem igen i framtiden. Vi rekommenderar dem jättegärna!

   Björn, Eriksberg

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Totalrenovering Badrum. Tunaberg

   Komplett totalrenovering med av badrum med dusch till lägenhetsägare i Tunaberg, Uppsala.

   Nybyggd Tvättstuga Villa. Norby

   Ombyggnation av entre till tvättstuga till villaägare i Norby, Uppsala.

   Renoverad WC Fastighet. Vaksala

   Renoverad toalett/WC med dusch & golvvärme till fastighetsägare i Vaksala i Uppsala.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 018-777 02 74
    Mail: offert@badrumsrenovering-uppsala.se

    Offert? Klicka här